Loading…

Senso Consult

koers houden en meebewegen

mijn achtergrond

Mijn loopbaan ben ik gestart als leidinggevende bij de Koninklijke Luchtmacht. Daar heb ik me ontwikkeld tot ontwikkelaar, trainer en coach op het gebied van communicatie en management. In 1999 ben ik als commercieel consultant op het gebied van persoonlijk- en teameffectiviteit aan het werk gegaan. Van 2002 tot 2009 ben ik als adviseur en trainer van medezeggenschap en management actief geweest.

In september 2009 heb ik me als zelfstandig consultant gevestigd. Gelukkig maak ik deel uit van een zeer actief, bewogen en bevlogen netwerk, waarin dezelfde drives en waarden centraal staan. Elders op deze site is een groot aantal van hen terug vinden. In de loop van de jaren heb ik heel wat opleiding en training gedaan. De ‘rode lijn’ is dat het steeds weer om mensen draait, het vinden en vasthouden van richting en het leren omgaan met de dagelijkse (vaak weerbarstige) praktijk!

mijn opleidingen

  • Master Human Resources Management (‘Managing Human Resources’,University of the West of England te Bristol UK)
  • HBO Personeel en Arbeid
  • Diverse (militaire) en specialistische opleidingen en trainingen onder andere op het gebeid van groepsdynamica, leiderschap, coaching en begeleiding en Business Ecology